Buy a Dacxi Bundle and you might make a bundle! 💁‍♂️

Our Bundle contains all your favorites: Bitcoin, Ethereum, Litecoin and DAC! 🙌

https://dacxi.com/bundle
Tim Draper Stands by His Bitcoin Price Prediction of $250K in 2022.

What are your thoughts ?

If you want to achieve your financial goals - set a target.

spend less than you earn.

allocate a % of your money on yourself - life is meant to be fun.

allocate the same % on investing in wealth accumulating assets.

60% rent and fixed costs

20% you

20% investments

Make a plan......Are there green shoots sprouting up.?

BTC has broken the 6500 level and ethereum (ETH) is up 10% on the week. Total crypto market is just on 220 billion.

It is too early in my opinion to call this as the next run up but watch crypto prices closely over the next few weeks.


 

One existing blockchain that is consistent with Nakamoto's vision is Bitcoin Cash

It is a so-called "hard-fork" of Bitcoin that mostly shares the same history and protocol, except for two crucial details. The blocks on its chain are a massive 32-times larger than the original Bitcoin, and growing.

More transactions per block means lower fees per transaction, paving the way for global adoption. Plus, built-in codes that were switched off in the original Bitcoin, have been reignited, potentially allowing all the smart contract capabilities of Ethereum.

What are your thoughts on Bitcoin cash?

Ethereum (ETH) has been the strongest 24-hour performer among the top ten coins, seeing around 5 percent growth on the day to trade just under $210. Despite seeing lacklustre sideways trading in recent weeks and even some mild losses since it’s rapid price plummet Oct. 10-11, the leading altcoin has seen strong upwards momentum over the past 24 hours.

On its weekly chart, Ethereum is an impressive almost 8 percent in the green; on the month, the coin is about the same amount in the red, down 7.7 percent. 

ETH is an infrastructure coin that has enormous upside.

It has a great development team and evolving features.

Keep ETH in your portfolio
What’s the long-term bull argument for Bitcoin? It’s best articulated by Bitcoin maximalist Murad Mahmudov. Here’s a transcript of his must listen podcast chat with Founder and Partner at Morgan Creek, Anthony Pompliano.


They was this is setup, it seems to be more for accredited investors than mainstream adoption.


Airdrop là gì? Tìm hiểu về khái niệm Airdrop

Airdrop là gì?

Airdrop có nghĩa là tiến hành phát các token/tiền điện tử miễn phí vào ví của người dùng. Đây là một khái niệm khá mới trong thế giới tiền điện tử. Rất nhiều người đã kiếm được hàng trăm USD từ các đợt airdrop tiền điện tử. Vậy chính xác, airdrop là gì?

Trong không gian tiền điện tử, airdrop là việc đăng ký tài khoản và giới thiệu người khác đăng ký tài khoản của các coin chưa lên sàn để nhận được các token miễn phí.

Về cơ bản, một airdrop được đưa ra khi một đội ngũ phát triển, một công ty hoặc một cộng đồng nào đó phân chia các token cho người dùng một cách miễn phí.

Airdrop thường được sử dụng cho ICO, với mục đích quảng bá thương hiệu cũng như khuấy động sự hứng khởi đối với dự án.

Một số airdrop được tung ra bất ngờ, nhưng một số khác lại được lên kế hoạch và truyền thông tốt từ trước.

Những Airdrop được đầu tư chuẩn bị kỹ càng trước khi tung ra thường đóng vai trò là một phần trong chiến lược Marketing toàn diện nhằm tạo ra tiếng vang.

Mặt khác, những airdrop được tung ra bất ngờ có thể tăng tính cộng đồng và cũng đạt được mục tiêu tương tự, nhưng lại may rủi như canh bạc và có xu hướng chỉ làm cho giật gân thôi nếu nó được đưa ra từ một đồng tiền mã hóa đã thành lập trước đó.

Vì sao lại airdrop?

Có rất nhiều lý do để airdrop được đưa ra.

Để trao tặng người dùng: Token miễn phí đôi khi được cung cấp như một phần thưởng cho người dùng dịch vụ, như là một lời cảm ơn vì đã sử dụng sản phẩm. Binance là một ví dụ cho điều này.

Để phục vụ một chức năng chuyển giao thiết thực: Airdrop có thể xảy ra khi có một fork trong tiền mã hóa hoặc một mạng lưới mới được hình thành. Ví dụ người dùng Bitcoin nhận được Bitcoin Cash, người dùng Ethereum nhận được token Ethereum Classic bằng với giá trị được lưu giữ trong ví. Các ví dụ khác như holder ETC được tặng thêm CLO với sự ra đời của blockchain Callisto hoặc holder NXT nhận được IGNIS token sau khi bán IGNIS token.

Để hỗ trợ phân quyền: Airdrop có thể giúp tạo ra một mức độ bảo mật cao hơn cho mạng lưới và người dùng. OmiseGO đã thực hiện airdrop cho lý do này, phân chia một lượng lớn các token cho người dùng Ethereum.

Theo một bài đăng trên blog:

“Chúng tôi tự tin giới thiệu đến hàng trăm ngàn chủ tài khoản về việc có thể trở thành người xác thực PoS sẽ làm cho mạng lưới trở nên mạnh mẽ hơn và chúng tôi hy vọng sẽ tạo ra sự quan tâm đối với OmiseGO và các cơ chế nền tảng”.

Để tăng nỗ lực Marketing: Như đã đề cập ở trên, các đội ngũ phát triển hoặc các công ty quyết định thực hiện airdrop token để thu hút sự chú ý trong ICO nhằm khuyến khích đầu tư vào token của họ. Họ cũng thường sử dụng airdrop khi ra mắt một loại tiền tệ mới để làm mọi người hứng thú, và thu hút thêm nhiều khách hàng hơn nữa. Khi Facebook gần đây giới thiệu một chính sách quảng cáo mới dứt khoát cấm ICO, nhiều người đã chuyển sang quảng cáo theo dạng airdrop như là một phương pháp thay thế cho quảng cáo PPC.

Cách Tìm thông tin Airdrop

Thông tin về airdrop có thể được tìm thấy khá nhiều ở bất cứ nơi nào bạn theo dõi hoặc thảo luận về tiền mã hóa.

Những nơi như:

Slack, Discord hoặc kênh Telegram

Reddit hoặc Bitcointalk

Các nhóm trên Facebook

Ngoài ra còn có một vài trang web được xây dựng với mục đích báo cáo cho mọi người sự xuất hiện airdrop. Một vài nổi bật là:

Airdropalert

Coinairdrops

Airdropaddict

ICOdrops

Bạn cũng có thể tìm thấy vô số tài khoản xã hội dành để thông báo cho mọi người. Đây là một ví dụ. Thỉnh thoảng bạn cũng có thể lấy ngay từ nguồn một công ty đang airdrop công bố trên phương tiện truyền thông xã hội hoặc thông qua báo chí.

Làm thế nào để nhận một Airdrop

Xem xét trên diễn đàn Reddit một chút và sẽ nhanh chóng thấy rõ là thường có sự nhầm lẫn về cách chính xác để nhận airdrop coin. Hãy cố gắng đơn giản hóa.

Trong nhiều trường hợp, một airdrop coin được dựa trên giao thức Ethereum ERC-20 và yêu cầu tuân thủ một ERC-20, ví không thuộc sàn giao dịch để nhận coin. MetaMask hoặc MyEtherWallet là hai trong số những giải pháp phổ biến nhất mà mọi người sử dụng, và điều quan trọng cần lưu ý là ví phải hoạt động.

Hầu hết các airdrop đều kiểm tra tại chỗ để đảm bảo mọi người không chỉ tạo ra một loạt các địa chỉ ngẫu nhiên và ký kết tất cả để được nhiều coin một cách bất công.

Trong một số hoàn cảnh, coin sẽ tự động rơi trúng ví của bạn và tất cả những gì phải làm là chờ đợi. Trong các trường hợp khác, cần thực hiện các hành động cụ thể hoặc nắm giữ một token cụ thể để đủ điều kiện.

Thông thường những gì cần làm sẽ được thông báo rõ ràng trước khi airdrop (sau tất cả, vẫn là để phân chia coin). Bạn cũng có thể được yêu cầu phải làm theo trên Twitter hoặc tham gia một nhóm Telegram. Hãy chắc chắn bạn làm những điều này và không bỏ theo dõi hoặc bỏ đi trước khi airdrop, nếu không bạn có thể bỏ lỡ.

Bảo mật

Không gian tiền mã hóa không may bị hoành hành với những trò gian lận và đối tượng xấu đang cố gắng lợi dụng mọi người. Hãy nhớ điều này, và biết là airdrop cũng không tránh khỏi.

Với rất nhiều token miễn phí để vồ lấy, rất dễ khiến bạn nhấp chuột điên cuồng và tự đặt mình vào rắc rối. Sự phòng vệ  tốt nhất là giữ vững nhận thức trong tầm tay và xác minh mọi thứ. Đây là một vài lời nhắc nhở:

Bảo vệ khóa cá nhân. Đừng tin vào bất kỳ ai yêu cầu kiểm tra số dư của ví. Điều này có thể dễ dàng được thực hiện qua Etherscan.

Không gửi tiền cho bất cứ ai. Hãy nhớ rằng, trong một đợt airdrop, bạn là người hưởng lợi, vì vậy đừng gửi bất cứ điều gì cho ai khác dù có giả hay thật. Nếu một airdrop đang yêu cầu bạn gửi một cái gì đó, hãy bỏ qua cái khác ngay lập tức.

Kiểm tra chéo các nguồn chính thức. Nếu một coin đang tiến hành airdrop, hiếm khi được thảo luận công khai. Kiểm tra các tài khoản chính thức để đảm bảo rằng các airdrop là hợp pháp; nếu không, bạn có thể là mục tiêu của lừa đảo với những nhân vật đen tối đang cố gắng thu thập dữ liệu.

Kết luận

Airdrop chắc chắn là công nghệ hữu ích giúp tăng nhận thức về một token mới và khích lệ lòng trung thành của người dùng mới.

Chúng là những công cụ tuyệt vời cho các nhà quảng bá và các nhà phát triển dự án mới để họ đạt được sự công nhận; và nói chung, mang lại lợi ích cho thị trường bằng cách thu hút thêm nhiều người quan tâm và mang lại một phạm vi rộng hơn cho tiền mã hóa.

Airdrop cung cấp một đề xuất quá tốt không thể bỏ lỡ cơ hội để có được một cổ phần mà không có bất kỳ rủi ro nào. Theo quan điểm của nhà đầu tư, airdrop thật sự gây hứng thú. Chỉ cần luôn đảm bảo bạn sẽ xác nhận tính xác thực của chiến dịch airdrop đó trước khi tham gia.

Ở Mỹ, airdrop bị đặt câu hỏi về thuế và liệu rốt cuộc là thu nhập hay hay là vốn thặng dư. Chưa có một câu trả lời nhất quán nhưng việc tham khảo với một chuyên gia thuế đủ tiêu chuẩn nên là bước đầu tiên.

Here are 6 reasons why the next Crypto Boom is coming. 🤩 Want to find out the full 8 reasons in detail? 

Grab our FREE eBook here: https://dacxi.com/crypto-boomIn this series, we interviewed Sophie, a young professional at the beginning of her career. 

Aged 24, Sophie is Generation Z and has just started investing in crypto assets. We wanted to get some insights into the financial challenges facing young professionals today, and how crypto can help. 

Today, we asked Sophie: Do you think Bitcoin will boom again?

Our bundle contains a portfolio of the top three, most trusted crypto assets plus Dacxi’s DAC Coin:

Bitcoin (50%)
Ethereum (20%)
Litecoin (10%)
It also includes Dacxi’s own DAC Coin (20%)

At the moment, we’re offering an additional 50% DAC when purchasing.

The pack starts at $100 and goes up to $100,000; our major selling packs are $1000 and $5000. The focus is on holding for 12 months.

We’re incredibly excited, with some awesome results from our customer testing.
Click here to find out more about the smartest, easiest way to invest in crypto: 🙌https://dacxi.com/bundle

If you are following any financial media at the moment there is lots of news on housing declining in value, market selloffs of large proportion as well impending corrections being forecast.

These do not bode well for most so there is nervousness.

Crypto has already been sold down and is now and is in a tight trading range in total and BTC is leading this stability. 

So where do you put your money?

Speculators would say, buy things that are most likely to rise in value.A new trend

Coinbase and Circle Launch USDC Stablecoin saying it is has full Backing in US Dollars.

They are issuing Stablecoins backed 1:1 with the U.S. dollar, completely audited, completely transparent. This may be a key step toward unlocking innovation in crypto.

Novatti is doing something similar in Australia on the Stellar Blockchain.

More coming I feel.

Any Tether fans out there?


Read on for all the juice on why new crypto investors should pick up a Dacxi Bundle. I've got one. Have you?

In this series, we interviewed Sophie, a young professional at the beginning of her career. 

Aged 21, Sophie is Generation Z and has just started investing in crypto assets. We wanted to get some insights into the financial challenges facing young professionals today, and how crypto can help. 

Today, we asked Sophie: What are the biggest financial challenges for your generation?


The market is not responding at all to many of the new and exciting developments in the Crypto sector over the past few months.

In a period of three months, 

1. NYSE, Microsoft, and Starbucks have announced the launch of regulated cryptocurrency brokerage Bakkt, to better institutionalise the cryptocurrency market.

 2. Coinbase and BitGo received the approval of regulators to operate as trusted custodian to service institutional investors. Citigroup and Goldman Sachs have announced their plans of establishing crypto-focused custodian solutions in the short-term.

3. Brokerage giant TD Ameritrade recently backed the launch of ErisX, the first regulated multi-crypto futures market with Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash, and Litecoin support.

4.  Seba, a cryptocurrency bank in Switzerland, is expected to obtain a banking license from the Swiss Financial Market Supervisory Authority (FINMA) by the end of October.

This news failed to give the market a meaningful push.

My view is there is resistance. Specifically up to $6800. With good news building positive pressure, a likely move above $6800 will give the next push into the 7,000 - 10,000 range and stay there rest of year.

If you are not in the market get in at today's levels.  


BTC/USD

The price of Bitcoin should have rallied, but that has not happened.

The chart below gives a view of this.

Now, if the bulls fail to scale the resistance levels quickly, it will invite selling

BTC/USD

Though the BTC/USD pair has broken out of the downtrend line of the descending triangle, it has not picked up momentum. The moving averages remain flat, which shows equilibrium between the bears and the bulls.

The next days and few weeks will provide an insight on the next direction of Bitcoin.

If you are a Tether fan or a fan of stable coins in general you are already aware the are based on the anchoring of a another commodity that supports them.

In the case of Tether it is linked to the USD,  so each coin is supposedly backed by Tether holding the equivalent amount of USD in their bank account. It is a bit like the old gold standard where gold backed the US currency.

The only problem is that Tether is trading below a dollar at this time.

So a stable coin is therefore also subject to market sentiment and confidence it seems. 

crazy world
Close